Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3x mooiste baaitjes

Voor mooie strandjes ben je in het Gardameer aan het goede adres. De meeste plaatsjes aan het Gardameer hebben hun eigen strand, wat zorgt voor een grote diversiteit aan baaien en stranden. Wij delen graag onze favorieten met je! Vandaag in het blog: de 3 mooiste baaitjes aan het Gardameer!

Baia del Vento

Een ruim en prachtig strand vind je bij Baia del Veneto bij het stadje San Felice del Benaco. Deze baai beschikt over een modern en goed uitgerust strand. De baai wordt omsloten door La Punta del Corno aan de ene kant en La Punta di San Fermo aan de andere kant. Vanaf het strand aan deze baai heb je prachtige uitzichten op verschillende bergtoppen, waaronder de Monte Baldo en Punta San Vigilio. Een aangenaam en rustig stukje aan de Baia del Vento is Punta del Corno, waar je over het algemeen vrij rustig ligt.

Lido delle Bionde bij Sirmione

De baai Lido delle Bionde bij Sirmione is ook al zo mooi gelegen. Niet voor niets draagt de baai de naam Bionde, wat afkomstig is van Biunda, oftewel omheinde plek. Dat is weer te verklaren aan de hand van de bergen die hier om het meer te vinden zijn. Het panoramische uitzicht is bij Lido delle Bionde magisch mooi te noemen. Het Lido delle Bionde is de ideale plek voor iedereen die uren in de zon wil liggen op een fijne plek aan het Gardameer. Er zijn toiletten aanwezig, je kunt er bedjes huren en er is een bar waar je verfrissende drankjes kunt halen.

Spiaggia di Navene

Het Spiaggia di Navene, gelegen op een paar kilometer van Malcesine, is een prachtige natuurlijke strand met witte stenen. Het Spiaggia di Navene beschikt over vele baaien en gebieden waar je kunt gaan windsurfen en aan andere watersporten kunt doen zoals bijvoorbeeld zeilen. Tevens is dit strand een ideale plek voor mensen die graag in vrijheid leven en aan naturisme of nudisme willen doen.

Gardameer-baaien

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gardameer.nl