Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met de motor naar het Gardameer

Voor motorrijders is er niets lekkerder dan lange afstanden rijden. Steeds meer mensen gaan dit avontuur tegemoet. Op vakantie met de motor geeft je de ultieme mogelijkheid om de toer van je leven te maken. Bestemmingen in Europa zijn hiervoor goed te berijden. Een populaire bestemming voor motorrijders is het Gardameer. Het klimaat is hier erg gunstig voor motorrijders. In de buurt van het meer kom je veel haarspeldbochten tegen en prachtige vergezichten. In dit blog lees je meer over de mooiste route naar het Gardameer.

Gardameer route

De mooiste route naar het Gardameer is via Duitsland en Oostenrijk. Hierbij kom je langs de plaatsen Mönchengladbach, Nürnberg, Innsbruck, Brenner (brennerpass) en arriveer je bij het mooie Gardameer. Een van de grote voordelen van deze route is dat hij fijn te berijden is. Daarnaast kom je onderweg adembenemende en afwisselende landschappen tegen. Alleen de reis naar de plek van bestemming is al geweldig! Langs deze route zijn ook veel bezienswaardigheden te vinden. Perfect als je even je benen wilt strekken. Verken leuke stadjes en drink een kopje koffie, dan ben je daarna weer klaar voor het volgende deel van je reis.

Met de motor naar het Gardameer

Voordelen van een motorvakantie

De echte motorrijder kan van het rijden van avontuurlijke routes geen genoeg krijgen. Een groot voordeel van een vakantie met je eigen motor is dat je ook tijdens je vakantie fantastische routes kunt rijden rond het Gardameer. Een echte parel voor motorrijden. Een ander groot voordeel is het vermijden van de grootste nachtmerrie van vakantiegangers: file! Met de motor kun je namelijk overal gewoon tussendoor en hoef je niet achter de hordes vakantiegangers te wachten.

Met de motor naar het Gardameer

Veilig op reis

Belangrijk van het reizen met eigen vervoer is de voorbereiding. Hierbij hoort ook het regelen van een verzekering voor je motor tijdens de vakantie. De best passende verzekering vind je bij Motorverzekering van Diks Verzekeringen. Volg de stappen en bekijk welke verzekering het best bij jou past!

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gardameer.nl