Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Culinair genieten bij Agriturismo Pratello

Agriturismo Pratello is de perfecte plek voor als je even helemaal tot rust wil komen. Op deze idyllische plek aan het Gardameer geniet je van een natuurlijke plattelands omgeving gecombineerd met authentiek Italiaans eten.

Verblijf

De sfeer van de plattelandse omgeving wordt doorgetrokken in de rustiek ingerichte kamers. De kamers zijn ruim en goed belicht. Een groot deel van de kamers heeft een houten plafond, waardoor het boerderijgevoel nog extra wordt versterkt. Wanneer je naar buiten stapt, vind je een prachtig zwembad van waar je uitkijkt over de groene heuvels en bosrijke omgeving. Je kunt hier aan je tintje werken op de ligbedjes of in de schaduw van de overkapping helemaal opgaan in een goed boek. Een heerlijke plek dus om even afstand te nemen van alles thuis en helemaal bij te komen.

Eten en drinken

Wanneer je, net als ik, een liefhebber bent van de Italiaanse keuken, voel je je bij argriturismo Pratello helemaal op je plek. Je begint je dag met een uitgebreid ontbijtbuffet, waar je geniet van een huisgemaakte foccacia en ander heerlijkheden. ’s Avond eet je in het restaurant, waar je in de winter in de prachtige eetzaal met brandende openhaard zit. In de zomer zit je op de patio in het tuinhuis omringd door moerbeibomen. Op deze prachtlocatie eet je uit de authentieke Italiaanse keuken onder het genot van een wijntje. De wijn en verschillende producten die in de keuken worden gebruikt, zoals olijfolie en groente en fruit, worden geproduceerd op het omringende land.  De ingrediënten zijn dus vers van het land en dat proef je!

Verona

Wil je even een kleine onderbreking van de rustige natuurlijke omgeving, maak dan eens een dagtripje naar Verona. Vanuit agriturismo Pratello ben je met de auto slecht 45 minuten onderweg. In de stad waar het wereldwijd bekende liefdesverhaal van Romeo en Julia zich afspeelt, is genoeg te zien. Breng een bezoekje aan Casa di Guilietta en wrijf over Julia’s rechterborst voor wat extra geluk in de liefde of ga eens lang bij de indrukwekkende Arena van Verona.

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gardameer.nl