Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Op zoek naar cocktails in Bardolino!

Op zwoele, Italiaanse zomeravonden op zoek naar een verkoelende cocktail..

Vakantie in Bardolino, dat kun je toch iedereen aanraden? Stel je eens voor dat je op een vakantie avond op de boulevard loopt. Het weer is perfect, het uitzicht op het Gardameer is perfect, maar er mist nog één ding. En dat is zo’n heerlijke verkoelende cocktail op de Italiaanse zomeravond. Als ik op vakantie ben, ben ik vaak op zoek naar een goede cocktailbar. Een goede cocktail is toch het drankje waar je je dag op de perfecte manier mee afsluit. Maar waar vind je die goede cocktailbar in Bardolino?

La Boa

Dit is een restaurant waar je niet alleen heerlijke pizza’s kan eten, maar ook kan genieten van een goede cocktail. Het restaurant is elke dag tot 2 uur in de nacht open. Op welk moment je ook een cocktail wilt, het kan de hele dag door. Stel je eens voor, na een hele dag slenteren door de steegjes van Bardolino en het ontdekken van de stad op zoek naar een lekker restaurant. En dan kom je La Boa tegen, waar je de meest lekkerste cocktail uit kunt kiezen op de kaart. Dat is toch op en top genieten?

shutterstock_141433609

Bar Milago

Een echt Italiaans restaurant dat direct aan het water ligt. Dit is toch wel de ultieme plek om na een rustige vakantiedag een cocktail te drinken. Van een Cosmopolitan tot een Mojito, ze hebben alles. En dan ook nog even genieten van een lekker hapje. En ondertussen lekker van het meer genieten; wat wil je nog meer?

shutterstock_60364447

Mezzo Clubbing

De échte cocktailbar in Bardolino is toch wel Mezzo Clubbing. Voor een complete party-avond kun je hier terecht, want hier komt het Italiaanse nachtleven pas écht tot leven. De jongeren van Bardolino en omliggende dorpjes komen in de weekenden naar deze bar om een goed feestje te bouwen.

shutterstock_96815563

Kortom; als je op zoek bent naar cocktails in Bardolino dan is dat geen probleem! Genoeg leuke bars en restaurants waar je heerlijk kunt genieten van een Sex on the Beach of een Caipirinha. Probeer het zelf ook uit!

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gardameer.nl