Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Smaken van Valpolicella

Wijn, zon en het Gardameer. De perfecte combinatie voor een gegarandeerd goede vakantie! Voor velen is het Gardameer een bekend meer, namelijk de grootste van Italië. Jaarlijks bezoeken veel vakantiegangers het Gardameer. Er heerst een zacht klimaat en je vindt er fraaie natuur, schilderachtige dorpjes en bergen. Deze combinatie van factoren maakt het Gardameer zeer geliefd. Typische producten uit de regio zijn wijn en olijfolie. In de beroemde wijnstreek Valpolicella worden de lekkerste wijnen gemaakt die al sinds de Romeinse tijd geroemd worden. Ben je benieuwd om nieuwe smaken en aroma’s te beleven? Doe dit dan op een originele manier, tijdens de Smaken van Valpolicella Vespa tour!

Smaken van Valpolicella

Rondom het Gardameer zijn verschillende Vespa tours te ondernemen onder leiding van Motoragazzi. Een van deze tours is ‘Smaken van Valpolicella’. Tijdens deze zes tot acht uur durende tour ontdek je alles wat deze mooie streek te bieden heeft. Met stijlvolle Vespa’s rij je over geheime paden tussen de heuvels en wijngaarden. Vanaf hier bewonder je de meest adembenemende uitzichten op de Valpolicella streek! Gedurende de tour zijn er verschillende proeverijen die al bij de prijs inbegrepen zijn. Alle routes zijn gevormd na maandenlang research. Dus je bent verzekerd van de beste routes. Daarnaast wordt elke Vespa geleverd met een navigatiesysteem. Dit zorgt ervoor dat je onder leiding van een gids of zelfstandig de route kan rijden.

Smaken van Valpolicella - Gardameer - uitzicht in de avond

Proef Valpolicella

Tijdens de tour rijd je naar een uitkijkpunt, die je een schitterend panoramische vergezicht op Verona bezorgd. Dit punt is ontoegankelijk voor automobilisten. Naast dit geweldige uitkijkpunt bezoek je tijdens de tour de tuinen van een oud palazzo, welke als mooiste tuinen van de regio worden beschouwd. Van al dit rondtoeren en bezichtigen krijg je honger en dorst. En ook omdat de regio erom bekend staat, is er een wijn-, olijfolie-, kaas- en vleesproeverij.

Als eerst bezoek je een van de oudste oliepersen in de regio waar ze nog steeds uitzonderlijk aromatische olijfolie maken. Proef hier de lekkerste olijfolie. Daarna rijd je door en proef je ambachtelijk gemaakte kaas in een kleine privé boerderij. Na weer een mooi stukje toeren ontdek je vervolgens het volledige assortiment van Valpolicella wijnen. Deze drink je bij de gastvrije vrienden van de eigenaar. Tot slot om het af te maken breng je een bezoekje aan een verborgen proeverijlaboratorium dat je alleen op uitnodiging kan bezoeken. Hier ervaar je de smaak van overheelijke ham en andere vleesdelicatessen.

Smaken van Valpolicella - Gardameer - Wijnproeverij

Enthousiast geworden over de ‘Smaken van Valpolicella’ Vespa tour? Via gardameer.nl ontvang je 5% korting op je tour! Gebruik kortingscode “gardameernl” tijdens het boekingsproces op de website van MoroRagazzi. 

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gardameer.nl