Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Fasano del Garda

Het dorpje waar altijd wat te doen is

Fasano del Garda ligt in de gemeente Gardone Rivièra aan de westoever van het Gardameer. De gemeente Gardone Rivièra bevindt zich in de provincie Brescia en telt bijna 2700 inwoners. In Fasano del Garda kun je genieten van de prachtige natuur die het Gardameer rijk is. Je kijkt uit op zowel het meer als de bergpartijen. Een plaatje om te zien! Hier lees je waarom het één van onze favoriete dorpen aan het Gardameer is.

Veelzijdig dorpje

Het dorpje ligt tussen de grotere plaatsen Salò en Toscolano Maderno en biedt vele mogelijkheden tot uitstapjes. Zo kun je heerlijk flaneren over de prachtige boulevard van Gardone Rivièra. Liever het water op? Dan kun je een boottocht maken over het Gardameer naar een andere plaats of het schiereiland Sirmione. Echte cultuursnuivers kunnen genieten van een van de vele wijn- en olijfboerderijen. Verder is een bezoek brengen aan een monumentaal pand ook zeker de moeite waard. Wat dacht je bijvoorbeeld van Vittoriale degli Italiani of Villa Alba? Deze namen zijn net zo imposant als de bijbehorende panden, die beiden een rijke geschiedenis kennen.

Verder is Fasano del Garda ideaal voor de sportieve vakantiegangers. In deze omgeving vind je namelijk veel sportieve activiteiten als watersporten, hiken en mountainbiken.

Bestemming in de buurt van Fasano

Gardameer.nl