Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Accommodatie Gardameer

Je volgende vakantiebestemming naar het Gardameer, maar twijfel je nog over de accommodatie waarin je wilt overnachten? Op deze pagina vind je informatie over de verschillende soorten accommodaties aan het Gardameer.

Accommodatie Gardameer in alle soorten en maten

Of je nu wilt kamperen of meer van een luxe vakantiebestemming houdt, accommodaties aan het Gardameer zijn er voor iedereen. Van een kampeerplaats tot een luxe agriturismo, het is maar net waar je van houdt. Het voordeel van een kampeerplaats op een camping is dat deze zich vaak direct aan het Gardameer bevindt, waardoor je meteen het meer in kunt plonsen vanaf de camping. Een voordeel van een agriturismo is dat je even weg bent van de drukte van het Gardameer in je eigen vakantiewoning. Ook kun je in een agriturismo vaak streekproducten proeven, waardoor je meer van de Italiaanse cultuur meekrijgt. Natuurlijk bestaan er ook steeds meer luxe campings waar je in je eigen vakantiewoning kunt slapen. Zo heb je zelf privacy en kunnen je kinderen spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes op de camping.

Twijfel je nog over of je voor een vakantiepark of een camping moet gaan? Lees dan dit blog van Tessa waarin zij het verblijven op een vakantiepark vergelijkt met het verblijven op een camping. Over drie mooie accommodaties aan het Gardameer lees je hier.

Gardameer.nl