Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Airlodge aan het Gardameer

Glamping aan het Gardameer!

Bij glamping denk je misschien meteen aan luxe kamperen en misschien al wel net zo snel aan die toffe safaritenten. Maar wist je dat er nog veel meer bijzondere glampingaccommodaties op de campings aan het Gardameer te vinden zijn? Denk bijvoorbeeld aan de bijzondere Airlodge: een houten hutje, maar dan in luxe!

Airlodge aan het Gardameer: bijzonder kamperen

De Airlodge is een bijzonder verschijnsel. Een soort houten huisje op de camping. Dat heeft veel voordelen: kinderen maken snel vriendjes en kun je loslaten, terwijl de ouders lekker luxe slapen te midden van al het groen. De Airlodge aan het Gardameer vind je op verschillende campings. Denk bijvoorbeeld aan camping Weekend, waar je ook nog eens fantastisch uitzicht over het Gardameer hebt. Vanuit je Airlodge zie je bovendien met een beetje geluk ’s nachts de sterrenhemel. De kinderen vermaken zich op deze camping in de Spottyclub.

Glamping wordt een steeds populairdere manier om je vakantie door te brengen en er komen steeds meer bijzondere glampingaccommodaties. Naast de Airlodge kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een bungalowtent of lodgetent, een Hybridlodge Clever of een Cubesuite. Kijk op de bijbehorende pagina’s voor meer informatie over deze glampingaccommodaties. Voor het volledige aanbod aan glampingvakanties klik hier.

Gardameer.nl