Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Airlodge huren aan het Gardameer

Ben jij op zoek naar een leuke bestemming voor jouw vakantie, maar wil je in een luxere accommodatie dan een tent overnachten? Dan is de Airlodge echt een accommodatie voor jou! Een Airlodge huren aan het Gardameer brengt een unieke beleving met zich mee.

Airlodge huren aan het Gardameer, voor wie?

Een Airlodge huren aan het Gardameer is voor families met kinderen een geweldig idee. De Airlodge heeft twee verdiepingen, waardoor je genoeg ruimte hebt voor het hele gezin. Beneden heb je eigen sanitair en vind je een compleet uitgeruste keuken met een zitgedeelte om frisse avonden door te brengen. Voor de echte zwoele zomeravonden is het terras ook een optie om heerlijk te vertoeven. Met Italiaanse hapjes en een lokale wijn uit de regio voel je hier de echte Italiaanse sferen.

Tijd om te slapen zal voor de kinderen ook geen probleem zijn. De kinderen overnachten namelijk beneden in een bedstee, al een heel avontuur! En de ouders? Die hebben de eerste verdieping voor zichzelf. Daar is speciaal aan gedacht, het bed staat middenin het vertrek en het dak heeft ramen, waardoor je vanuit het bed uitkijkt op de sterrenhemel. Meer romantischer dan dit plaatje kan het toch niet?

Kortom; een Airlodge huren aan het Gardameer is een ideale accommodatie om de vakantie met kinderen door te brengen!

Benieuwd geworden naar ons aanbod van glampingvakanties? Klik hier

Gardameer.nl