Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Airlodge huren Gardameer

Een heerlijke vakantie aan het Gardameer, dat is toch hoe iedereen zijn welverdiende vakantie wilt doorbrengen? En dat hoeft inmiddels niet meer alleen in een tentje, het heuse glamping concept brengt inspirerende en luxe accommodaties met zich mee. Wil je bijvoorbeeld een Airlodge huren aan het Gardameer? Lees dan snel verder!

Airlodge huren Gardameer, waarom?

Een overnachting in een Airlodge is er zeker één om nooit meer te vergeten. Deze accommodatie met twee verdiepingen is een echte eyecatcher op de camping. Beneden is de accommodatie uitgerust met een keuken, een bedstee voor de kinderen en een zitgedeelte. En natuurlijk een groot terras met tuinset om de zomerdagen door te brengen. Een Airlodge huren aan het Gardameer brengt grote voordelen met zich mee. Een vakantie doorbrengen op de camping is een groot plezier voor kinderen, maar met deze accommodatie hebben ook de ouders een bijzonder plekje. De eerste verdieping is namelijk ingericht als slaapkamer voor de ouders, met een bed onder de sterrenhemel. Naast het uitzicht op het Gardameer, heb je in de avond dus ook uitzicht op de sterren. Kortom, een Airlodge huren aan het Gardameer brengt voor iedereen veel plezier!

Een Airlodge huren aan het Gardameer kan op meerdere campings, bekijk hier het aanbod!

Benieuwd naar de andere glampingaccommodaties aan het Gardameer? Klik hier!

Gardameer.nl