Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Appartement aan het Gardameer

Een appartement aan het Gardameer, dat is toch genieten geblazen. Vakantie in een eigen ruimte, maar dan in de omgeving van het prachtige Gardameer in Italië. Een ideale plek voor families met kleine en grote kinderen, voor stellen en voor ouderen. De perfecte bestemming dus! Alle faciliteiten zijn er om lekker vakantie te vieren zonder je zorgen te maken over de accommodatie. En dat allemaal op een camping aan het Gardameer, dat wil toch iedereen?

Een appartement aan het Gardameer, waar?

Het Gardameer is enorm groot en aan alle kanten prachtig. Je hoeft dus niet per se aan de zuidkant van het meer te staan om het meest mooie uitzicht te hebben. Ook het noorden en het westen zijn prachtig. Overal rondom het Gardameer zijn er typische Italiaanse stadjes en dorpjes en zijn er genoeg activiteiten te doen. Denk maar eens aan de watersportmogelijkheden op het meer. Je kunt er niet alleen zwemmen, maar ook varen of waterfietsen. Voor ieder wat wils!

Ben jij ook al zo benieuwd naar een appartement aan het Gardameer? Kijk bij het overzicht van bestemmingen waar je appartementen kunt boeken!

Gardameer.nl