• Volg Gardameer.nl

Op vakantie met een thuisgevoel!

Onze favoriete bestemmingen »

Appartement Gardameer

"In een appartement ben je op vakantie met de gemakken van thuis. Zo geniet je van het prachtige Gardameer vanuit je eigen accommodatie."

Onze favoriete bestemmingen »

Appartement Gardameer

Heerlijk zo’n vakantie aan het Gardameer. Niet voor niets is het Gardameer een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Het is niet al te ver rijden van huis, maar je bevindt je toch in een prachtig deel van Italië. Bang dat je tijdens je vakantie aan het Gardameer alleen maar in de mensenmassa terecht komt? Huur dan een appartement. Lees hieronder waarom een appartement huren aan het Gardameer een goed idee is!

Appartement Gardameer, waarom?

Met een appartement aan het Gardameer ben je van alle gemakken voorzien. Je hebt je eigen keuken, badkamer en slaapkamer, het is eigenlijk net als thuis, maar dan in het prachtige Italië. Ook is het fijn dat je je eigen plekje hebt. Je kunt je even helemaal afzonderen van de drukte van het Gardameer en ’s avonds genieten van een heerlijke zelfbereide maaltijd.

De meeste appartementen bevinden zich op een vakantiepark, waardoor je ook toegang hebt tot alle voorzieningen van dit park, zoals animatie, zwembaden en een campingwinkel. Zo heb je gegarandeerd een topvakantie en kunnen de kinderen gemakkelijk vriendjes en vriendinnetjes maken op het vakantiepark. Jij kunt ondertussen heerlijk genieten van een wijntje op je eigen terras.

Appartement Gardameer huren? Kijk hier voor ons aanbod aan appartementen. 

 

Gardameer.nl