Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Appartement huren aan het Gardameer

Een appartement huren aan het Gardameer is makkelijk, voor iedereen leuk en goed te boeken. Het Gardameer is een rustgevende omgeving in Italië. Het is de ideale plek voor een heerlijke vakantie. Ook een appartement vind je aan het Gardameer. Een appartement is een fijne accommodatie voor velen. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een luxe en onbezorgde vakantie en je hoeft niet bang te zijn dat de kinderen zich gaan vervelen. Hun vriendjes en vriendinnetjes van de camping zijn er namelijk nog steeds en anders vermaken ze zich wel met het animatieteam!

Appartement huren aan het Gardameer, en dan?

Het prachtige aan het Gardameer is dat je niet per se aan één kant van het meer moet zijn voor de vakantie. Elke kant van het meer heeft activiteiten, leuke plaatsjes en mooie campings. De idyllische plaatsjes rondom het Gardameer zijn kenmerkend voor Italië, waar je de lekkerste restaurantjes en cafeetjes kunt vinden.

Maar ook aan het Gardameer zelf is veel te doen. Watersport is een must aan het Gardameer, zoals zwemmen, kanoën of waterfietsen! Een tip is om eens een bootje te huren om mee over het Gardameer te varen. Zo geniet je van een prachtig uitzicht en tegelijkertijd kun je even heerlijk uitwaaien.

Meer weten over wat je allemaal kunt doen aan het Gardameer? Lees het in onze blogs.

Geïnteresseerd in een vakantie aan het Gardameer? Kijk bij het overzicht van bestemmingen bij welke bestemmingen je een appartement kunt boeken!

Gardameer.nl