Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Autovakantie Bardolino

Op autovakantie naar Bardolino? Het stadje Bardolino aan het Gardameer is de ideale bestemming voor een autovakantie. Bardolino is één van de populairste steden rondom het Gardameer. Niet zo gek dus dat duizenden Nederlanders ieder jaar weer per auto afreizen naar het mooiste meer van Italië!

Veel mensen zullen bij het horen van de plaatsnaam Bardolino direct denken aan de beroemde wijn, die in deze omgeving geproduceerd wordt. Door het achterland van Bardolino voert een wijnroute, de Strada del Vino, langs meer dan 60 wijngaarden en wijnkelders.

Waarom een autovakantie Bardolino?

Omdat Bardolino prachtig is! En de weg er naar toe trouwens ook. Het stadje is zeer geliefd bij toeristen vanwege het oude centrum met vele winkeltjes, gezellige terrassen en restaurants. Lokale inwoners ontmoeten elkaar op het plein van de Piazza Matteotti en vooral ’s avonds is dit de plek om vanaf een terrasje het Italiaanse leven gade te slaan.

En waarom met de auto? Vrijheid! Je kunt gaan en staan waar je wilt en zoveel tussenstops inlassen als je wilt om tijdens de rit te genieten van de mooiste uitzichten. Wanneer vertrek jij naar Bardolino? Bekijk hier de mooiste bestemmingen en accommodaties rond het Gardameer!

Op zoek naar tips voor je autovakantie naar het Gardameer? Lees het in dit blog

Gardameer.nl