Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Autovakantie Gardameer

Het Gardameer is de ideale bestemming voor een autovakantie. Het ligt in het noorden van Italië, waardoor het gemakkelijk met de auto te bereiken is. Het Gardameer is een zeer populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Dit kan echter ook de nodige frustratie met zich meebrengen, als je weer in de file belandt. Maar naast de bekende routes door de Zwitserse Gotthardtunnel en de Brennerpas is er ook een ander alternatief; de Gotthardpas! Deze route is iets minder bekend, maar ideaal voor vakantiegangers die graag de file ontwijken en genieten van de prachtige natuur.

Autovakantie Gardameer: de Gotthardpas

De Gotthardpas is werkelijk prachtig, maar let wel; het kent behoorlijk steile wegen en haarspeldbochten. Als dit geen probleem is en je wilt graag genieten van prachtige natuur, dan is dit de ideale route voor jou. De Gotthardpas is te bereiken door net voor de tunnel af te slaan bij Erstfeld of Altdorf. Je rijdt dan parallel aan de autoweg en wordt direct naar de pas geleid. Via deze route beleef je vanuit de auto al een topvakantie.

Autovakantie Gardameer deze zomer? In dit blog lees je een aantal tips!

Op zoek naar een vakantiebestemming aan het Gardameer voor je volgende vakantie? Bekijk hier ons volledige aanbod. 

Gardameer.nl