Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bardolino met kinderen

Wist je dat het Gardameer al jarenlang het meest bezochte en grootste meer in het noorden van Italië is? Dit meer ligt tussen Venetië en Milaan in. Een heel mooi dorpje aan dit meer is Bardolino. Met je kinderen naar Bardolino is een enorm leuke ervaring. Bardolino heeft zelf veel te bieden en is daarnaast perfect gelegen om uitstapjes in de omgeving te maken.

Ontdek Bardolino met kinderen

Als je op vakantie wilt met kinderen, dan is Bardolino echt een aanrader.
Op veel plekken in Bardolino heb je de mogelijkheid om te surfen en zeilbootjes te huren. Ook is het leuk om met een pontje één van de eilanden in het meer te ontdekken. Rondvaren op het meer is al een bezienswaardigheid op zich: wat een prachtig uitzicht! Je kan heerlijk relaxen aan het Gardameer. Het zachte zand en het helder blauwe water maken het erg geschikt voor kinderen om te gaan zwemmen. In Bardolino vind je daarnaast ook heerlijke ijssalons, waar de kinderen kunnen kiezen uit veel verschillende soorten ijs.

Uitstapjes in Bardolino

Willen jij en je kinderen toch meer actie tijdens de vakantie in de Bardolino? Dat kan natuurlijk ook. In de omgeving van Bardolino zijn er genoeg attractie- en waterparken te vinden. Gardaland is bijvoorbeeld een echte aanrader. Dit is het best bezochte pretpark in Italië, gelegen in Veneto. Het heeft zo’n 50 attracties, bestaande uit spannende achtbanen, natte wildwaterbanen en het land Fantasy Kingdom (speciaal voor kinderen). Eén ding is zeker: je doet de kinderen er een heel groot plezier mee als je dit pretpark bezoekt.

Ook Caneva World, één van de grootste waterparken van Italië, is een geweldig uitstapje. Het park is in twee belangrijke thema’s opgedeeld: Aqua Paradise en Movieland. De kinderen zullen hier ontzettend veel waterpret hebben. Van gigantische glijbanen tot stroomversnellingen: dit park heeft het allemaal.

Kortom, een vakantie naar Bardolino met kinderen is perfect!

Gardameer.nl