Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bungalow aan het Gardameer

Overnachten aan het Gardameer kan op heel veel manieren. Het traditionele kamperen gaat gepaard met luxe lodges en grote vakantieparken. Van tenten tot stacaravans tot huisjes, alles kan tegenwoordig en er is voor ieder wat wils. Wat denk je dan van een bungalow aan het Gardameer?

Op vakantie gaan is één van de fijnste dingen die je kunt doen. Thuis begint het al met het inpakken van je koffer, het smeren van broodjes voor de lange reis en het inpakken van de auto. En dan komt het moment dat je met de hele familie de auto instapt om naar Italië te rijden. Naarmate het weer beter wordt en het buiten warmer wordt, voel je de vakantie steeds dichterbij komen. En dan ben je er… In Italië. Op de bestemming waar je de komende weken een onverzorgde vakantie door gaat brengen in een bungalow aan het Gardameer.

Bungalow aan het Gardameer, waarom?

Het meest fijne aan een bungalow aan het Gardameer is dat je van alle gemakken voorzien bent. Als je bent aangekomen op de bestemming, hoef je geen eigen tent op te zetten, maar staat meteen alles voor je klaar.

Je kunt direct op je ligbed genieten van een welverdiende vakantie. Van de rustige Italiaanse sferen, de warme temperaturen en de prachtige omgeving rondom het Gardameer. Campings met een bungalow aan het Gardameer zijn rondom het meer te vinden. Bekijk het aanbod op Gardameer.nl en je zult zien waar aan het Gardameer je deze accommodatie kunt boeken.

Gardameer.nl