Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bungalow Gardameer

Er is tegenwoordig veel keuze aan accommodaties op campings. Van het kamperen in een tentje tot een luxe Airlodge, er is voor ieder wat wils. Zo ook de bungalow.

Een bungalow is één van de meest ideale accommodaties om in te overnachten. Bij vertrek vanuit huis voel je het vakantiegevoel al opkomen. De hele reis zit je te wachten tot dat ene moment daar is en je aankomt op de camping. Op het moment dat je op de bestemming aankomt, hoef je geen tent op te zetten en luchtbedden op te blazen. Alles staat al voor je klaar. De kinderen springen uit de auto en rennen naar binnen om de bungalow te ontdekken. Ouders pakken de koffers uit te auto en zetten deze binnen neer. En dat is het: de vakantie kan echt beginnen. Je hoeft geen spullen van huis mee te nemen, want alles staat voor je klaar in de bungalow aan het Gardameer.

Interieur van een bungalow aan het Gardameer

Het meest fijne aan een bungalow aan het Gardameer is dat je van alle gemakken voorzien bent. Een bungalow aan het Gardameer heeft een volledig uitgeruste keuken, eigen sanitair en meerdere slaapkamers. Relaxen doe je in de woonkamer of buiten voor het huisje.

Direct na aankomst stationeer je jezelf op één van de ligbedden voor de bungalow en kun je na een lange reis genieten van een welverdiende vakantie. De Italiaanse warmte om je heen, de gezellige geluiden van de camping en de geuren van het groen om je heen maakt een vakantie aan het Gardameer er één uit duizenden. Om van het uitzicht over het meer en de bergen in de verte maar niet te spreken, want die stelen je hart! Hier wil je nooit meer weg!

Benieuwd naar de campings met een bungalow aan het Gardameer? Bekijk het aanbod op Gardameer.nl en je ziet waar aan het Gardameer je deze accommodatie kan boeken.

Gardameer.nl