Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bungalowtent aan het Gardameer

Er zijn tegenwoordig heel veel manieren om te overnachten en dat alleen al op campings. Van tenten tot glampings, alles kan. Eén van de meest populaire manieren is het overnachten in een bungalowtent. Een bungalowtent aan het Gardameer is heerlijk. Het rustige gevoel van de Italiaanse omgeving, het prachtige uitzicht over het meer en in de verte de Italiaanse bergen. Campings met bungalowtenten zijn overal te vinden, rondom het Gardameer zijn er plekken te vinden waar bungalowtenten te huren zijn. Neem eens een kijkje op Gardameer.nl en je zult zien waar aan het Gardameer je deze accommodatie kunt boeken.

Waarom een bungalowtent aan het Gardameer?

Het ideale van een bungalowtent is dat je van alle gemakken voorzien bent en in alle rust op de camping kunt overnachten. Na een lange reis kom je in Italië aan en de bungalowtent staat helemaal voor je klaar. Je kunt lekker uitrusten op de veranda en genieten van de avondsferen in Italië. Een bungalowtent aan het Gardameer geeft je het gemak van een hotelkamer, maar met de sferen en het gevoel van een camping. Een perfecte combinatie!

Ontdek het mooiste meer van Italië op een rustgevende manier in een bungalowtent aan het Gardameer. Wat wil je nog meer?

Benieuwd naar onze bestemmingen met een bungalowtent? Bekijk hier ons volledige aanbod. 

Gardameer.nl