Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bungalowtent Gardameer

Het Gardameer is een geweldige vakantiebestemming. Nederlanders reizen in de zomer massaal af naar dit meer om hier een topvakantie te beleven, maar wat maakt het Gardameer nou zo leuk als bestemming? Vooral het meer eigenlijk. Je kunt hier varen, zwemmen, zeilen en windsurfen en je hebt vanaf het meer continu een prachtig uitzicht op de omliggende dorpen en steden. Er zijn talloze campings rondom het Gardameer waar je kunt verblijven. Kies bijvoorbeeld voor een camping met bungalowtenten, zodat je je eigen tent niet mee hoeft te nemen.

Bungalowtent Gardameer, waarom?

Je kunt meteen je intrek nemen in een bungalowtent en hebt een eigen terras, eigen douche, eigen wc en eigen keuken. Zo hoef je eigenlijk nergens voor je accommodatie te verlaten, heerlijk toch? Behalve dan natuurlijk als je gebruik wilt maken van de faciliteiten van de camping. Koel bijvoorbeeld lekker af in het zwembad of doe je boodschappen bij de campingwinkel. Je kunt nu tenslotte gemakkelijk je eigen maaltijd bereiden. Natuurlijk kun je ook nog steeds lekker uiteten in het campingrestaurant of in één van de omliggende steden. Op zoek naar een camping met animatie? Die vind je ook genoeg als je kiest voor een bungalowtent Gardameer.

Benieuwd naar ons aanbod aan campings met een bungalowtent Gardameer? Klik hier

Gardameer.nl