Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bungalowtent huren aan het Gardameer

Een bungalowtent huren aan het Gardameer kan natuurlijk altijd. Je hoeft eigenlijk alleen maar naar het Gardameer te rijden. Je kunt namelijk direct je intrek nemen in dit verblijf. Of je nu met een groot gezin bent of alleen met je partner, een verblijf in een bungalowtent past altijd. Een bungalowtent heeft alle gemakken van een luxe hotelkamer, maar je bevindt je in de echte rustgevende, natuurlijke omgeving van een camping.

Bungalowtent huren aan het Gardameer, hoe en waar dan?

Aan alle kanten van het Gardameer is het inmiddels mogelijk een bungalowtent te huren. De bungalowtent is uitgegroeid tot zeer populaire accommodatie onder vakantiegangers, omdat de bungalowtent een fijne ingerichte tent is met eigen sanitair en keuken. Met een bungalowtent kun je op de camping verblijven zonder gedoe. Je hoeft je eigen tent niet op te zetten en geen luchtbedden op te blazen. Voor veel gezinnen een perfecte oplossing! De kids blij, want zij kunnen spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes in de speeltuin, in het zwembad of bij de animatie. De ouders blij, omdat zij rustig op hun eigen terras van een drankje kunnen genieten.

Via Gardameer.nl kun je snel en gemakkelijk een bungalowtent huren aan het Gardameer. Bij het overzicht van bestemmingen vind je alle campings waar prachtige bungalowtenten staan die je kunt boeken.

Gardameer.nl