Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bungalowtent huren Bardolino

Een bungalowtent huren in de buurt van Bardolino? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze website Gardameer.nl vertellen we je alles over ons aanbod aan het Gardameer, geven we je tips over het Gardameer en selecteren we voor jou de beste bestemmingen. Inmiddels is het aanbod van campings met bungalowtenten groot, dus je kunt aan alle kanten van het meer vakantie vieren in een bungalowtent! Ook in Bardolino vind je dus voldoende campings met bungalowtenten. Maar waarom zou je kiezen voor de bungalowtent als accommodatie? Lees het hieronder.

Bungalowtent huren Bardolino, waarom?

Een bungalowtent is een ingerichte tent met eigen keuken en sanitair. Je hoeft dus weinig spullen van thuis mee te nemen. Ook slaap je gewoon in een echt bed en is het gedoe met matjes en luchtbedden verleden tijd. Voor de zwoele zomeravonden en barbecues met de buren heb je je eigen terras. Dus trek die wijnfles maar open en zet de olijven op tafel en de vakantie kan beginnen!

Een bungalowtent bevindt zich vaak op de camping, waardoor je gebruik kunt maken van alle faciliteiten van de camping. Zo kun je dus lekker afkoelen in het zwembad, een drankje doen in de bar of een paar boodschappen halen bij de campingsupermarkt. Een luxe kampeervariant waar je nog lang van zult nagenieten.

Bungalowtent huren Bardolino? Kijk hier voor ons volledige aanbod!

Gardameer.nl