• Volg Gardameer.nl

Beleef het Gardameer

Onze favoriete bestemmingen »

Bungalowtent huren Gardameer

"Op vakantie naar het Gardameer en zin in een upgrade van je normale kampeervakantie? Ga voor een bungalowtent!"

Onze favoriete bestemmingen »

Bungalowtent huren Gardameer

Je volgende vakantie naar het Gardameer en benieuwd naar de mogelijkheden? Op onze website vind je allerlei verschillende vakantiebestemmingen aan het Gardameer. Of je nu op zoek bent naar een kampeerplaats of een glamping accommodatie, je vindt altijd een geschikte accommodatie voor je vakantie. Eén van de accommodaties die je kunt huren aan het Gardameer is een bungalowtent. Een ingerichte tent met eigen douche en wc, zodat je nooit meer over de camping hoeft te lopen en heerlijk in stilte kunt douchen.

Bungalowtent huren Gardameer, waarom?

Op ontdekkingstocht langs het Gardameer. Elke kant van het meer heeft namelijk veel te bieden! Wat dacht je van een dag de Monte Baldo beklimmen? Of het leuke plaatsje Peschiera del Garda te bezoeken? Rondom het meer zijn er mooie campings waar je een bungalowtent kunt huren. De plekken zijn rustgevend, dicht aan het Gardameer en perfect voor het huren van een bungalowtent. Je zou ervoor kunnen kiezen om op een paar plekken aan het Gardameer te verblijven, zodat je niks mist van dit prachtige meer!

Bungalowtent huren Gardameer? Dit kan gemakkelijk via onze website. Bekijk hier ons volledige aanbod aan campings met bungalowtenten. 

Benieuwd naar de andere accommodaties die je kunt huren aan het Gardameer? Kijk op onze accommodatiepagina voor een overzicht. 

Gardameer.nl