Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Camping Bardolino

Op de oostelijke oever van het Gardameer ligt het plaatsje Bardolino. Toeristen struinen maar al te graag door het oude centrum, langs knusse winkeltjes en gezellige terrasjes. Voor zowel jong als oud is er genoeg vertier in en rond het stadje. Om je vakantie nog nét even iets leuker te maken, kun je verblijven in één van de campings in Bardolino.

Camping Bardolino

Overnachten op een camping in Bardolino betekent een onvergetelijke vakantie, te midden van de prachtige natuur van het Gardameer. Voor wie naast een rustige omgeving, ook genoeg faciliteiten voor jong en oud zoekt, is op een camping in Bardolino aan het goede adres. De campings hebben een groot aanbod van sportactiviteiten. Niet alleen op de campings zelf is er genoeg te doen, maar ook in de omgeving. Een bezoekje aan het pretpark Gardaland of een dagje uit naar prachtige steden als Verona, Venetië of Milaan. Het is allemaal mogelijk! Deze zijn allen goed bereikbaar vanaf de campings in Bardolino.

Kortom, Bardolino is een echte aanrader voor zowel jong als oud. Overnachten op één van de campings in Bardolino zal jouw vakantie compleet maken. Uitgerust wakker worden en de hele dag kunnen genieten van deze mooie omgeving. Dat wil toch iedereen?

Gardameer.nl