Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Camping Brenzone

Op de oostelijke oever van het Gardameer, tussen Garda en Malcesine, ligt de regio Brenzone. Toeristen bezoeken maar al te graag de historische plaatsjes om de echte Italiaanse cultuur te ontdekken. Zij komen hier om pizza te eten, alle ijssoorten uit te proberen en te genieten van het heerlijke weer. En natuurlijk om vakantie te vieren op de camping.

Camping Brenzone, waarom niet?

Overnachten tijdens je vakantie wordt onvergetelijk op een camping in Brenzone. De historische plaatsjes in deze regio en de prachtige natuur ervaar je het beste op een camping. Voor wie naast een rustige omgeving ook genoeg faciliteiten voor jong en oud zoekt, is Brenzone de ideale bestemming. Op de meeste campings kun je tal van activiteiten doen, heb je veel keuze aan accommodaties en een prachtige omgeving om er op uit te trekken. Een bezoekje aan het pretpark Gardaland of een dagje uit naar prachtige steden als Verona, Venetië of Milaan. Vanuit deze kant van het Gardameer kun je overal makkelijk heen.

Kortom, in Brenzone beleef je een geweldige vakantie. Uitgerust wakker worden en de hele dag kunnen genieten van deze mooie, Italiaanse omgeving. Dat wil toch iedereen? Boek hier je vakantie in de buurt van Brenzone.

Gardameer.nl