Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Camping Desenzano del Garda

Desenzano del Garda is één van de meeste bekende en populaire plekken aan het Gardameer. Een geliefde plek voor toeristen door de kleine straatjes, de typische winkeltjes en de bezienswaardigheden. Deze stad wordt de hoofdstad van het Gardameer genoemd. Vanuit hier kun je grotere steden in Italië goed bereiken. De treinverbindingen zijn erg goed en Desenzano ligt vrij centraal. Maar als je hierheen wilt, waar ga je dan overnachten? Desenzano del Garda heeft tal van accommodaties in haar stad, maar wat je echt eens uit moet proberen is een camping in Desenzano del Garda.

Camping Desenzano del Garda, heerlijk!

Overnachten op een camping in Desenzano del Garda is genieten geblazen! Deze badplaats is zo geliefd onder toeristen dat er genoeg campings rondom de stad zijn gevestigd. Wie naast de levendigheid van een stad wil overnachten, maar ook de rust van de natuur om zich heen wil, is hier aan het goede adres. Campings net buiten de stad zoals Desenzano Village Vò hebben alles wat je nodig hebt op een welverdiende vakantie. Zo vind je er campings met animatie, grote zwembaden en restaurants voor de heerlijkste pizza’s.

Meer weten over deze bestemming en de activiteiten die je kunt doen rondom het Gardameer? Lees het in onze blogs!

Gardameer.nl