• Volg Gardameer.nl

De vakantie kan beginnen

Onze favoriete bestemmingen »

Camping Garda

"Zodra ik vakantie heb, wil ik eigenlijk het liefst meteen op vakantie. Pas aan het Gardameer kan mijn vakantie echt beginnen."

Onze favoriete bestemmingen »

Camping Garda

Garda, het schilderachtige, pittoreske dorpje aan de voet van de Rocca. Een heerlijke plek om met je gezin of partner te genieten van een rustige en romantische vakantie. Je kiest voor een hotel, een appartement, een vakantiewoning of totaal iets anders. Want wat dacht je van een camping in Garda? De rust zelve ervaar je op een camping; hierna wil je nooit meer op vakantie in een hotel!

Camping Garda, waarin overnacht jij?

Het aanbod aan verschillende accommodaties is inmiddels erg groot geworden. De traditionele kampeerplaats met de tent of de caravan maakt steeds meer plaats voor luxere accommodaties zoals de lodgetent of de airlodge. Er is voor ieder wat wils. Het ouderwets gevoel van kamperen creëer je toch echt met je eigen tent. Het zelf opzetten en afbreken en vervolgens voor je tent genieten van een hapje eten brengt iets moois met zich mee. Maar tegenwoordig zijn de accommodaties op een camping in Garda zo luxe geworden, dat je zelfs kan kiezen voor je eigen sanitair. Je eigen douche en toilet in je tent. Het is als het ware een hotelkamer, maar dan op de camping. Van alle luxe voorzien, dat is toch ideaal?

Kortom, overnachten op een camping in Garda kan in veel verschillende soorten accommodaties. Waar kies jij voor?

Gardameer.nl