• Volg Gardameer.nl

Heerlijk aan het Gardameer

Onze favoriete bestemmingen »

Camping Gardone Riviera

"Op zoek naar een plek om te kamperen aan het Gardameer? Denk eens aan een camping in Gardone Riviera."

Onze favoriete bestemmingen »

Camping Gardone Riviera

Gardone Riviera is echt een toeristische trekpleister aan het Gardameer. De vele activiteiten die je hier kunt doen, de rustgevende cultuur die je ontdekt en het adembenemende uitzicht waar je eindeloos van kunt genieten maken deze stad echt de moeite waard om te bezoeken. Het Gardameer is een geweldige plek voor een vakantie. Ervaar deze stad ook als je op een camping in Gardone Riviera staat.

Camping Gardone Riviera: Waarom?

Op de boot op het water varen of met een stoeltje langs het water genieten van het uitzicht zijn onmisbaar als je op vakantie gaat naar Gardone Riviera. Gardone Riviera ligt direct aan het Gardameer en heeft veel prachtige bezienswaardigheden. De campings in Gardone Riviera liggen vlakbij of direct naar het Gardameer. De locatie van Gardone Riviera is perfect vanwege het bijzonder milde klimaat. Daarbij heb je een schitterend uitzicht over het meer en op Isola del Garda. Waar kun je dus beter gaan kamperen dan op een camping in Gardone Riviera?

Deze stad is favoriet onder vele vakantiegangers. Je mag met de auto het centrum niet in en je kunt gemakkelijk van een camping Gardone Riviera naar het centrum toe. Wandel over de boulevard, hier bevinden zich vele gezellige terrasjes, barretjes en restaurants. Tijd voor een bezoekje dus met een overnachting op een camping in Gardone Riviera!

Gardameer.nl