Camping Lazise

Je vakantie doorbrengen op de camping in Lazise is een absolute aanrader. De naam van deze stad betekent ‘plaats aan het meer’. Een perfecte plek dus voor een camping. Maar waarom zou je dat doen? Daar geven wij een aantal goede redenen voor!

Camping Lazise, waarom?

De eerste reden waarom je Lazise moet bezoeken, is de rijke historie van deze stad. De stadsmuur met kastelen en torens valt je direct op. Het brengt je terug naar de middeleeuwen, toen deze stad is gebouwd. En hoe beter kun je dit zien dan vanaf een camping die net buiten het plaatsje ligt. Het karakter en de geschiedenis van Lazise zijn dus echt een aanrader!

De tweede reden is de omgeving. De omgeving rondom campings in Lazise leent zich goed voor fietstochten, wandelingen en paardrijden. Het glooiende landschap lijkt dan net een ansichtkaart. Daar kun je meteen een foto van meenemen als souvenirtje voor je familie.

De derde reden is het grote aanbod en de variëteit in campings. Met een ruim aanbod in accommodaties zoals staplaatsen, caravans, mobilhomes en volledig ingerichte tenten. Van een luxe glampingvakantie tot een kampeervakantie, op een camping in de buurt van Lazise vind je altijd een geschikte vakantie!

Pagina delen

Du Parc - Gardameer.nl
8,2

Du Parc

Lazise, Oost

  • Direct aan het meer
  • Eigen strand en ligweide
  • Animatieprogramma

Op camping Du Parc vier je vakantie met een geweldig uitzicht over het Gardameer, waar je ook een boottocht kan maken met het gezin.

Gardameer.nl