Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Camping Limone sul Garda

Limone sul Garda is een heerlijke, populaire vakantiebestemming aan de noordwest kant van het Gardameer. Sinds eind jaren ’40 is er een weg aangelegd naar dit dorpje vanaf omliggende dorpjes. Eerder was het dorpje nauwelijks bereikbaar. Hierdoor maak je op vakantie in Limone sul Garda echt kennis met authentiek Italië. Door het pittoreske centrum, oude huizen, smalle straatjes en de haven kun je urenlang wandelen om de Italiaanse cultuur in je op te nemen. Maar als je daar bent, waar overnacht je dan? Wij kunnen je dit zeker dit aanraden: een camping in Limone sul Garda.

Camping Limone sul Garda: waarom?

Overnachten op een camping in Limone sul Garda betekent een onvergetelijke vakantie, te midden van de prachtige natuur van het Gardameer. Een camping in Limone sul Garda is een perfecte combinatie van rust, natuur en voldoende leuke activiteiten. Campings hebben een groot aanbod van sportactiviteiten, maar de omgeving mag je natuurlijk niet vergeten. Een dag wandelen, fietsen of mountainbiken kan perfect vanaf de camping in Limone sul Garda. Het authentieke gevoel van een vakantie doorbrengen doe je op de camping. In de ochtend vroeg een wandeling maken en ’s avonds laat lekker voor je tent of op het terras van je stacaravan van een wijntje genieten. Dat gevoel krijg je alleen op de camping!

Kortom, overnachten op een camping in Limone sul Garda is een echte aanrader voor zowel jong als oud. Het zal jouw vakantie compleet maken. Uitgerust wakker worden en de hele dag kunnen genieten van deze mooie omgeving. Dat wil toch iedereen?

Gardameer.nl