Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Camping Malcesine

Malcesine is een klein dorpje aan de oostelijke oevers van het Gardameer. Het dorpje is erg populair onder toeristen omdat het precies ligt tussen het blauwe water van het Gardameer en de ruige rotswanden van de Monte Baldo. Op vakantie in Malcesine heb je een prachtig landschap en een heerlijk, mild klimaat. Een ideale ligging om een vakantie door te brengen op een camping. Want op een camping in Malcesine merk je het echte buitenleven in de prachtige natuur.

Camping Malcesine? Waarom?

Als je al vaak gaat kamperen dan is dit misschien een vraag die je vaker krijgt. Waarom zou je op vakantie overnachten op een camping in Malcesine? Slapen op een camping in Malcesine geeft je alle vrijheid die je je maar kunt wensen. Als je ’s ochtends uit je accommodatie komt, zie je aan de ene kant het Gardameer en aan andere kant kijk je omhoog naar de bergen. Dat wil toch iedereen? Of je nou wel of niet houdt van kamperen.

Het gevoel van overnachten op een camping in Malcesine is ongelooflijk. ’s Avonds geniet je van het heerlijke weer met een glas wijn of bier voor je tent. Dit gevoel krijg je niet in een hotel. Dat gevoel is het ultieme gevoel van kamperen.

Malcesine is dé plek voor de sportieveling. Je rolt zo van de camping in Malcesine af om te gaan zwemmen in het Gardameer, te zeilen of te surfen. En als je even een andere omgeving zoekt, dan ga je de berg op voor een stevige hike of een trip met de kabelbaan naar boven.

Kortom; overnachten op een camping in de buurt van Malcesine is een echte aanrader! Er zijn genoeg activiteiten die je kunt doen, maar vooral: genieten van de prachtige natuur!

Op zoek naar meer tips over het Gardameer en haar omgeving? Kijk eens naar onze blogs

Gardameer.nl