Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Camping Manerba del Garda

Op zoek naar een camping in Manerba del Garda? Geen probleem! Dit gezellige dorpje heeft een aantal leuke campings te bieden. We lichten er graag eentje voor je uit!

Camping Manerba del Garda: San Giorgio Vacanze

Als je op zoek bent naar een kleinschalige familiecamping in Manerba del Garda, dan is San Giorgio Vacanze een geschikte keuze. Vanaf de camping heb je een prachtig uitzicht op het Gardameer. Ook heb je direct toegang tot een publiek kiezelstrand, waar je heerlijk kunt vertoeven of een duik kunt nemen in het Gardameer. Ook beschikt de camping over een mooi zwembad, mocht je nog niet genoeg hebben aan het waterplezier van het Gardameer zelf. Huur een bootje, ga windsurfen of pak een waterfiets om het Gardameer ultiem te beleven. Op zoek naar een beetje schaduw op een warme dag? Er zijn veel schaduwrijke plekken op de camping te vinden, dus je kunt hier zeker een plekje vinden uit de zon. Zin in een lekker hapje eten? De camping beschikt over een overheerlijk restaurant, waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt over het Gardameer. i-25080_12b_025

Camping San Giorgio Vacanze in Manerba del Garda is een heerlijke bestemming. Kijk je liever nog even verder? Op onze bestemmingspagina vind je nog veel meer mooie bestemmingen, voor jouw perfecte vakantie!

Gardameer.nl