Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Camping Moniga del Garda

Op zoek naar een camping in Moniga del Garda? Geen probleem! Dit dorpje heeft een behoorlijk aanbod wat campings betreft, maar ook voor vakantieparken ben je hier aan het juiste adres. Geen idee welke camping een aanrader is? Wij lichten er graag een voor je uit.

Camping Moniga del Garda: Fontanelle

Een camping in Moniga del Garda is de gezellige kleinschalige gezinscamping Fontanelle. Deze camping is direct gelegen aan het Gardameer en biedt verschillende accommodaties. Naast het meer kan er ook worden gezwommen in het zwembad of het kinderbad. Verder heeft deze camping genoeg andere faciliteiten. Zo is er een goed restaurant met een prachtig panoramisch uitzicht over het meer. Voor de nodige boodschappen en verse broodjes hoef je de camping niet af, want die koop je gewoon in de campingwinkel. Zin in een ijsje of een drankje terwijl je bij het meer ligt? Ga dan naar de gezellige kiosk! Verder heeft de camping een sportveld, waar zowel gevoetbald als getennist kan worden en en speeltuin en een grote tent, waar de animatie klaar staat om de kinderen een fantastische zomer te geven. Van knutselen in de miniclub tot aan een speurtocht over de camping en van de minidisco tot aan leuke avondshows.

camping Moniga del Garda - Fontanelle

Op zoek naar een andere camping in Moniga del Garda? Kijk dan eens naar onze andere bestemmingen! Wil je meer weten over Moniga del Garda? Je vindt hier een volledige pagina aan informatie.

Pagina delen

Fontanelle

Moniga del Garda, West

  • Direct aan het Gardameer
  • Dineren met uitzicht op Sirmione
  • Nederlands animatieteam

Een heerlijke familiecamping direct aan het Gardameer. Fontanelle is de ideale plek voor het hele gezin, onderneem leuke uitjes of tot rust aan het zwembad!

Gardameer.nl