Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Camping Salò

Op zoek naar een camping in Salò? Dan moeten wij je helaas teleurstellen, want die vind je er niet. Gelukkig zijn er in de dichtbij gelegen dorpen wél campings te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de prachtige camping Weekend? Deze camping biedt een spectaculair uitzicht op de baai van Salò!

Weekend

Camping Salò: Weekend

Camping Weekend is dus niet gelegen in Salò, maar in het plaatsje San Felice Del Benaco. Vanuit Salò kun je de camping zien liggen in de bergen. Deze camping is perfect voor jong en oud. Je vindt er de meest prachtige accommodaties. Van een Airlodge tot aan een Lodge Suite en van een stacaravan tot aan een eigen kampeerplaats. Daarnaast is er een gezellig restaurant dat je een panoramisch uitzicht biedt op de bergen. De zwembaden bestaan uit een groot bad en een kinderbad met een glijbaan voor de kleintjes. En voor nog meer vermaak zit je hier ook goed! Er is een Nederlands animatieteam die van alles organiseert! Van avondshows tot minidisco, je vindt hier voor elk wat wils! Neem ook eens een kijkje bij de Spottyclub of ga op de foto met Spotty, de campingmascotte.

En met zo’n 15 minuten ben je in het bruisende Salò. Waar je heerlijk kunt flaneren op de boulevard, winkelen in de gezellige winkelstraat, ijsjes eten bij de beste ijssalons of lekker een hapje kunt eten in een van de vele restaurants die Salò te bieden heeft. En terwijl je op een terrasje zit en uitkijkt over de mooie baai, kun je ook nog even zwaaien naar de camping.

Op zoek naar een camping in de buurt van Salò? Kijk hier eens!

Gardameer.nl