Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Camping San Felice del Benaco

Ben jij op zoek naar een camping in San Felice del Benaco? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij vertellen je namelijk graag welke campings er in dit dorpje aan het Gardameer te vinden zijn!

Camping San Felice del Benaco: er zijn er genoeg!

San Felice del Benaco is een dorpje gelegen aan de westkant van het Gardameer. Dit rustige dorpje bevindt zich ongeveer twee kilometer boven het meer en wordt gekenmerkt door smalle staatjes en groene tuinen. Het kerkdorpje Portese ligt direct aan het meer en heeft een leuke haven met gezellige restaurantjes. Naast de haven ligt een kiezelstrand met prachtig uitzicht over het meer en op het Isola del Garda. Met name ’s avonds is het uitzicht op Salò een sprookjesachtige belevenis.

Camping Europa Silvella

Deze camping ligt vlakbij Salò en kent vermaak voor jong en oud. Kom tot rust in de jacuzzi, terwijl de kinderen knutselen in de miniclub of ga een stukje zeilen of waterskiën. Op deze camping kan het allemaal! ’s Avonds is er de nodige dosis entertainment en kun je heerlijk eten in het restaurant, dus je hoeft de camping niet eens te verlaten.

Europa Silvella

Camping Fornella

Aan een heerlijk privéstrand vind je camping Fornella. Elke ochtend begint meteen goed met een duik in het Gardameer. Wakker geworden? Kies voor een zeiltocht, probeer windsurfen eens uit of huur een waterfiets. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een potje voetbal, een volleybaltoernooi of een potje tennis. Op zoek naar een bijzondere ervaring? Maak een uitstapje naar het eiland Isola del Garda, welke eigendom is van de camping. Er is hier een prachtig kasteel met uitzicht over het Gardameer. Zeker een bezoekje waard!

Fornella

Op zoek naar een andere camping aan de westkust van het Gardameer? Kijk hier voor ons volledige aanbod!

Gardameer.nl