Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Camping Torri del Benaco

Op zoek naar een camping in Torri del Benaco? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij lichten namelijk graag één van de leukste campings voor je uit!

camping torri del benaco

Camping Torri del Benaco: La Rocca

Op de helling van de Rocca, verscholen tussen olijfbomen en wijngaarden en direct aan het meer vind je Camping La Rocca. Deze camping ligt op loopafstand van zowel Garda als Bardolino. Je wandelt zo naar één van deze dorpjes toe over een prachtig wandelpad langs het meer. De camping bestaat uit twee gedeeltes die zijn verbonden door een passage. Op het hoger gelegen gedeelte vind je een prachtig nieuw zwembad met kinderbad. Vanaf dit zwembad heb je een prachtig uitzicht over het meer.

Op het lagere gedeelte van de camping vind je een scala aan faciliteiten. Zo is er een bar waar je kunt genieten van heerlijke lokale wijnen. In het Ristorocca Selfservice restaurant vind je allerlei heerlijke gerechten en in de pizzeria vind je alle soorten pizza’s! Naast deze horecagelegenheden is er ook een supermarkt, een groenteboer en een krantenkiosk. Voor je eten en drinken hoef je de camping dus niet af.

Aan de kleintjes is ook gedacht. Zo is er een speeltuin waar ze zich lekker kunnen uitleven. Daarnaast is er een animatieteam die zorgt voor vertier. Dansjes, aquagym, knutselen, alles wordt er georganiseerd!

Kunnen de kinderen geen genoeg krijgen van alle activiteiten? Maak een uitstapje naar Gardaland of ga een dagje naar Verona, de stad van Romeo en Julia.

Kortom Camping La Rocca is een ideale bestemming voor een heerlijke vakantie aan het Gardameer!

Benieuwd naar de andere campings aan het Gardameer? Bekijk hier ons volledige aanbod. 

Gardameer.nl