Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Gezinsvakantie aan het Gardameer

Met de kinderen naar het Gardameer

Wat is er nou leuker dan met de kinderen een week of langer zorgeloos doorbrengen op vakantie? Weinig, dachten wij! Een gezinsvakantie aan het Gardameer is dan wat ons betreft ook een perfect idee.

Gezinsvakantie aan het Gardameer: hoe en wat?

Waarom met je gezin naar het Gardameer? Nou, wat dacht je van waterplezier, overal, altijd! Veel campings, hotels en agriturismo’s liggen direct aan het Gardameer, wat een duik in het blauwe water lekker makkelijk maakt. Tel daar het aantal mogelijke activiteiten in de regio bij op en je bent om. Kinderen vervelen zich hier geen moment, met als gevolg dat ook ouders de vakantie van hun leven hebben.

Op het water van het Gardameer kunnen kinderen zich eindeloos vermaken. Denk aan: zwemmen, vissen, maar ook supper (stand up paddle, red.) en parasailing (met je parachute aan een bootje hangen). Overigens is dit niet alleen leuk voor de kleintjes, wij zien alle vaders nu ook al in hun handen wrijven…

Ook voor de nodige portie cultuur is het Gardameer een perfecte bestemming met het gezin. Bezoek de leukste dorpjes die goed te behappen zijn in één dag. Beklim de mooiste bergtoppen of neem de kabelbaan naar de top van de Monte Baldo. Een uitstapje speciaal voor de kids? Ga naar Gardaland! Avontuur gegarandeerd!

Meer weten over de bezienswaardigheden en activiteiten aan het Gardameer? Lees het in dit blog

Je vakantie aan het Gardameer al geboekt? Kijk hier eens voor de leukste activiteiten met kinderen aan het Gardameer. 

Gardameer.nl