Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Gezinsvakantie Gardameer

Op vakantie met je gezin? Het Gardameer is een heerlijke plek om een gezinsvakantie door te brengen. Het Gardameer zelf biedt veel mogelijkheden om te genieten in en op het water. Het meer is geliefd onder sporters en veel campings bieden daarom ook mogelijkheden tot waterfietsen, varen of zelfs windsurfen. Aan de rand van het Gardameer kun je vanaf de kiezelstranden zo het water in, een aantal van de campings hebben zelfs een privéstrand.

De omgeving van het Gardameer mogen we niet vergeten te benoemen. Een dag de Monte Baldo op met het hele gezin of wandelen langs de olijf- en wijngaarden. Er zijn veel typisch Italiaanse plaatsjes rond het meer die je tijdens een gezinsvakantie aan het Gardameer zeker niet kunt missen. En wat dacht je van het pretpark Gardaland? Zeker een hit voor de kinderen!

Gezinsvakantie Gardameer, waar dan?

Aan het Gardameer zijn er veel campings die ideaal zijn voor een gezinsvakantie. Voor jong en oud zijn er leuke activiteiten op campings, maar ook in de omgeving. Veel campings hebben een animatieteam klaarstaan voor de kinderen. Van peuters tot tieners, ieder kind kan meedoen met de activiteiten. ’s Avonds worden er shows georganiseerd waar het hele gezin naartoe kan.

Liever een familiedag in het zwembad? Geen probleem! De zwembaden op de campings zijn voor het hele gezin leuk. Zelfs de allerkleinsten kunnen zich heerlijk vermaken in het pierenbad.

Op zoek naar een camping aan het Gardameer met animatie? Kijk hier!

Gardameer.nl