Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Gezinsvakantie Bardolino

Gezinsvakantie Bardolino

Een gezinsvakantie in Bardolino is een echte aanrader. Er zijn hier genoeg campings te vinden om te verblijven, waaronder Camping Serenella, een camping direct aan het Gardameer. Hier kan je samen met je kinderen volop genieten van al het moois dat Bardolino te bieden heeft.

Familiecamping

Dit is een goedverzorgde familiecamping met vele faciliteiten tot je beschikking. Er is genoeg ruimte voor kinderen om te spelen. Daarnaast is het campingterrein schaduwrijk. Aan het Gardameer ligt een grote grasweide, waar je heerlijk kan ontspannen met een goed boek terwijl de kinderen van de steiger afspringen in het helderblauwe water. Maar ook voor verschillende watersportactiviteiten zit je hier goed. Banaanvaren, wakeboarden of waterskiën: het kan hier allemaal! Bovendien is er ook een zwembad aanwezig, met een apart peuterbad voor de kleintjes en een jacuzzi. Zowel overdag als ’s avonds wordt er voor een programma gezorgd, voor zowel jong als oud.

Uitstapjes met het gezin

Ook in de omgeving van Bardolino is er genoeg te doen met kinderen. Hier bevinden zich namelijk het grootste waterpark van Italië, Caneva World, en het best bezochte pretpark van Italië, Gardaland. Beide parken zorgen voor veel plezier voor jong en oud. Daarnaast kan je ook steden als Verona, Venetië of Milaan bezoeken met je kinderen. Een dagje shoppen, een leuke markt bezoeken of gewoon cultuur snuiven: het kan allemaal!

Kortom, een gezinsvakantie in Bardolino is perfect! Boek vandaag nog jouw accommodatie op één van de campings in Bardolino en dan kan jouw vakantie beginnen!

Benieuwd naar het volledige aanbod aan campings in de buurt van Bardolino? Klik hier

Gardameer.nl