Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamptent aan het Gardameer

Glamping aan het Gardameer: goed idee! Er zijn veel mogelijkheden om luxe te kamperen aan het Gardameer. Zo kun je logeren in een heuse safaritent, met het gezin verblijven in een prachtige airlodge, maar ook gewoon basic en luxe combineren met de glamptent. Een glamptent aan het Gardameer wordt steeds populairder, deze tenten zijn steeds meer te vinden op de bestaande campings.

Een glamptent aan het Gardameer: glamorous kamperen

Kamperen is (gelukkig voor velen!) al lang niet meer het eenvoudige leven vanuit de tent. Natuurlijk, die vorm van kamperen bestaat nog altijd en zal ook niet verdwijnen. Maar er is meer. De laatste jaren is glamping meer en meer populair geworden. Dat is leuk, want dat biedt nieuwe mogelijkheden! Zo is er onder andere de mogelijkheid een glamptent te huren aan het Gardameer. Lees hier uitgebreide informatie over vakantie vieren in deze tent!

Een glamptent, wat? Een glamptent is een mooie mix van basic en luxe. Het echte kamperen blijft bij deze accommodatie goed zichtbaar, maar je bed is nét wat luxer, evenals de inrichting van de tent en alle voorzieningen. Fijn idee toch? Het echte kamperen, maar dan in de luxe variant!

Op zoek naar een glampingvakantie? Bekijk hier het volledige aanbod!

Gardameer.nl