Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamptent Gardameer

Op zoek naar een wat luxere variant van kamperen? Kies voor een Glamptent! Een glamptent vind je op verschillende plekken aan het Gardameer en is een geweldige vakantiebestemming voor het hele gezin.

Glamptent Gardameer: luxe en relaxen

Kamperen, maar dan net een beetje anders. Dat is glamping. Slapen in een moderne bungalowtent met aparte slaapkamers en compleet ingerichte keuken, wie wil dat nu niet? Ook heb je je eigen terras met tuinstoelen, zo wat scheelt dat een bagage zeg! Echt alles is op locatie aanwezig, wat een luxe.

Bovendien kun je tijdens je glampingvakantie meteen volop genieten. Geen tenten opzetten of met de caravan op pad, maar direct met een drankje aan het zwembad.

Glamptent Gardameer: waar huur ik dit?

Er zijn verschillende campings waar je een glamptent kunt huren aan het Gardameer. Zo kun je bijvoorbeeld een glamptent huren op camping weekend. Een gezellige familiecamping waar de kinderen zich kunnen vermaken in de Spottyclub. Hartstikke leuk voor de kids! De camping heeft Nederlandse eigenaren, dus wees niet bang als je de Italiaanse taal niet spreekt. De eigenaren zullen goed voor je zorgen, waardoor je een heerlijk relaxte vakantie ervaart. Voor een lekker Italiaanse pizza of pasta kun je terecht in het restaurant en om af te koelen kun je een duik nemen in het zwembad of in het Gardameer. Dus wanneer zien we jou hier rondlopen?

Op zoek naar een camping aan het Gardameer? Hier vind je ons volledige aanbod. 

Gardameer.nl