Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamptent huren aan het Gardameer

Vakantie; één van de mooiste periodes van het jaar. De realiteit even ontsnappen om lekker te genieten in een ander land. En waar kan dat beter dan aan het Gardameer? De Italiaanse sferen in de typisch Italiaanse dorpjes zijn voelbaar als je door de straatjes slentert. Maar waar moet je overnachten, waar kies je voor? Stel je eens voor: een glamptent huren aan het Gardameer.

Glamptent huren aan het Gardameer?

Allereerst komt dan natuurlijk de vraag omhoog, een glamptent? Wat is dat precies? Een glamptent is een volledig ingerichte tent die al voor je klaarstaat op het moment dat je op de camping komt. Dat klinkt ideaal toch? Stel je voor dat je na een lange autorit op de bestemming komt en dat je enkel en alleen de koffers uit de auto hoeft te halen. Je kunt direct genieten op het terras, waar je de kinderen hoort spelen, de zon op je huid voelt en de geur van Italiaanse lekkernijen ruikt. De meest relaxte manier om te beginnen aan een welverdiende vakantie.

Dus een glamptent huren aan het Gardameer? Absoluut! Voor een ontspannen vakantie aan het Gardameer is een glamptent de perfecte accommodatie om door te brengen. Bekijk hier ons volledige aanbod aan glampingvakanties.

Gardameer.nl