• Volg Gardameer.nl

Alsof je thuis bent

Onze favoriete bestemmingen »

Huisje aan het Gardameer

"In een vakantiehuisje is het net alsof je thuis bent. Je beschikt over alles wat je nodig hebt voor een topvakantie en kunt je kampeerspullen thuislaten. Hoe fijn!"

Onze favoriete bestemmingen »

Huisje aan het Gardameer

Het Gardameer is een bestemming voor jong en oud. Families en jonge kinderen vermaken zich bij en in het water, jongeren en ouderen struinen de omgeving af op zoek naar leuke plaatsjes om te ontdekken. Het is een plek voor iedereen, maar waar moet je overnachten? Een huisje aan het Gardameer is een ideale oplossing. Je hebt je eigen ruimte en toch zit je middenin Italië. Genieten van een eigen keuken, een eigen badkamer en een tuin en dat terwijl je op loopafstand bent van het Gardameer. Kortom; een huisje aan het Gardameer is een aanrader! Of je nou als stel een huisje wilt boeken, of met het hele gezin. Een huisje is een accommodatie voor iedereen!

Op zoek naar een huisje aan het Gardameer

Het lijkt misschien lastig, maar de zoektocht naar een leuk huisje aan het Gardameer om de vakantie door te brengen, is niet zo moeilijk. Gardameer.nl is gevuld met de leukste campings waar verschillende accommodaties op staan. Voor ieder wat wils! Van het echt huiselijke gevoel bij een vakantiewoning of een appartement, tot een kampeergevoel in een lodgetent of een airlodge. Het verschilt per accommodatie, maar wat ze allemaal gemeen hebben, is de fantastische omgeving van Italië en de ligging aan het Gardameer.

Op zoek naar een huisje aan het Gardameer? Kijk eens tussen onze bestemmingen.

Gardameer.nl