Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Kamperen aan het Gardameer

Met je tentje aan het Gardameer

Kamperen aan het Gardameer? Goed idee! Met talloze campings is het Gardameer de ideale plek voor een kampeervakantie. Campings aan het Gardameer zijn er in allerlei soort en maten te vinden. Van grote campings met animatieteams en soms zelfs heuse zwemparadijzen tot kleine, sfeervolle campings met het mooiste zicht op de bergen en het Gardameer.

Kamperen aan het Gardameer: hoe en wat?

Waar moet je op letten wanneer je gaat kamperen aan het Gardameer? Bij de keuze voor de camping kijken wij altijd allereerst naar de locatie; wil jij direct vanuit je tent een duik in het meer kunnen nemen, of maakt dat niet zo gek veel uit? Vind je de nabijheid van stadjes en dorpen belangrijk? Deze zijn er gelukkig in grote mate rondom het gehele meer, maar de ene camping ligt nog altijd dichterbij bedrijvigheid in de omgeving dan de andere. Hoe belangrijk zijn ruime staanplaatsen op de camping voor jou? Zoek je daarbij schaduwplekken of sta je graag in de zon? Zomaar wat vragen waarmee je een selectie kunt maken voor de best passende camping! Kamperen aan het Gardameer kan zo al bijna niet meer misgaan, toch?

Benieuwd naar ons aanbod van campings aan het Gardameer? Kijk hier!

Gardameer.nl