Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Kamperen Bardolino

Bardolino, gelegen aan de Riviera degli Olivi, is een populaire bestemming voor veel toeristen. De gezellige, Italiaanse sfeer die hier hangt, zal je gelijk al bij aankomst opmerken. Vele winkeltjes, gezellige terrasjes en knusse restaurants zorgen voor een aangename, bijzondere vakantiebestemming. De campings in Bardolino maken jouw vakantie ervaring compleet.

Kamperen Bardolino? Doen!

Is kamperen helemaal jouw ding? Bezoek dan zeker één van de campings in Bardolino. Kamperen in Bardolino geeft je het gevoel helemaal op te gaan in de natuur en cultuur van dit stadje. De campings beschikken over genoeg schaduwrijke staanplaatsen voor je tent, caravan of camper. Wil je toch liever in de zon staan? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Daarnaast staan er onder andere verschillende sanitaire voorzieningen voor alle kampeerders ter beschikking.

Kamperen in Bardolino geeft je onwijs veel vrijheid. Je kunt zelf bepalen hoe jij jouw kampeervakantie invult. In de omgeving is bijvoorbeeld genoeg te doen. Bezoek het romantische Venetië of neem eens een kijkje op de markt in Verona. Wil je toch liever op de camping blijven? Dat kan ook! Er worden veel verschillende soorten activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud.

Kamperen is nog nooit zó leuk geweest. Ontdek het zelf!

Benieuwd naar ons totale aanbod aan campings aan het Gardameer? Kijk hier!

Gardameer.nl