Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Kamperen Brenzone

Brenzone; een populaire regio aan het Gardameer. In de kleine, typische Italiaanse plaatsjes vind je gezellige terrasjes en restaurantjes. Prachtige boulevards met kleine winkeltjes en het adembenemende uitzicht over het Gardameer. Dit allemaal maakt Brenzone tot een aangename, bijzondere vakantiebestemming. Kamperen in Brenzone maakt jouw vakantie ervaring compleet.

Kamperen Brenzone? Absoluut!

Is kamperen helemaal jouw ding? Bezoek dan zeker één van de campings in de regio van Brenzone. Je ziet hier in het heuvelachtige gebied, de bergen op de achtergrond en alle rust van Italië. De cultuur van authentiek Italië vind je op deze plek. Van het wandelen in de olijfgaarden tot het proeven van de lokale wijnen, hier vind je alles. Door te kamperen in deze regio zit je overal dichtbij. Wil je in de volle zon of in de schaduw? Met je tent of met de caravan? Het kan allemaal!

Benieuwd naar alle vakantiebestemmingen aan het Gardameer? Bekijk dan eens deze pagina!

Meer weten over het Gardameer en hoe je hier het beste uit je vakantie haalt? Kijk eens op onze blogpagina voor inspiratie! Onze bloggers geven je hier van allerlei tips over je vakantie aan het Gardameer en vertellen je van alles over de dorpjes en steden in de buurt van je vakantiebestemming. 

Gardameer.nl