Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Kamperen Desenzano del Garda

De badplaats van het zuiden, de hoofdstad van het Gardameer: dat is Desenzano del Garda. Een populaire bestemming onder toeristen. De gezellige, Italiaanse sfeeer van de vele winkeltjes, gezellige terrasjes en knusse restaurants zorgen voor een aangename, bijzondere vakantiebestemming. En je ligt zo in het heerlijke water van het Gardameer. Waar moet je overnachten als je hier bent? Ga eens kamperen in Desenzano del Garda!

Kamperen Desenzano del Garda, Waarom?

Waarom zou je überhaupt kamperen? Dat vragen sommige mensen zich wel eens af. Kamperen geeft je het gevoel van vrijheid. Je zit middenin de natuur en je beleeft elk moment van de dag intens. ’s Ochtends als je wakker wordt kun je genieten van de rust en de ochtendzon. In de middag pak je je strandtas om naar het meer te gaan en in de avond zit je voor je tent met een lekker drankje en hapje te genieten van de zwoele avonden. Als dat niet aantrekkelijk klinkt!

Is kamperen helemaal jouw ding of wil je het toch eens uitproberen? Dan is Desenzano del Garda een ideale bestemming. Dichtbij de levendige hoofdstad van het Gardameer en toch midden in de natuur, kun je heerlijk kamperen in Desenzano del Garda. Je kunt kiezen uit een variëteit van accommodaties of als vanouds met je eigen tent of caravan op pad.

Benieuwd geworden naar een kampeervakantie aan het Gardameer? Bekijk hier ons volledige aanbod. 

Gardameer.nl