Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Kamperen Garda

De beste manier om het stadje Garda te omschrijven is wel pittoresk. Het schilderachtige, pittoreske dorpje aan de voet van de Rocca is een ideale plek om een rustige en romantische vakantie door te brengen. Van vakantiewoningen tot appartementen, je vindt altijd een geschikte locatie. Maar wat dacht je ervan om te kamperen in Garda? Probeer het eens uit en je zult nooit meer anders willen!

Kamperen Garda? Waarom?

Tijdens een kampeervakantie ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt, dat maakt een kampeervakantie tot favoriet bij velen. Je leeft voor een paar weken per jaar buiten, een fijne ervaring voor je lichaam en geest. Kom volledig tot rust tijdens jouw kampeervakantie aan het Gardameer! Heb je niet zo’n zin om zelf een tent mee te nemen? Kies dan voor één van de ingerichte accommodaties, ze zijn er genoeg! Probeer bijvoorbeeld een Lodgetent of Airlodge.

Als je dit wat lijkt, dan moet je deze stad proberen. Kamperen in Garda is een hele beleving en zeker de moeite waard om eens te proberen. Hierna wil je niets anders meer. Van kampeerplaatsen, tot stacaravans of bungalowtenten, er is genoeg variatie in accommodaties en voor ieder wat wils.

Ontdek het zelf en kijk eens tussen de campings in Garda!

Gardameer.nl