Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Kamperen Gardone Riviera

Gardone Riviera is een prachtig stad aan het Gardameer. Een stad die anders is dan andere steden. Het is namelijk ontstaan doordat een Duitser in de 19e eeuw een toeristische trekpleister wilde ontwikkelen aan het Gardameer. En daarvoor heeft hij de perfecte plek uitgekozen. Het klimaat en het uitzicht over het Gardameer en Isola del Garda, maken Gardone Riviera een prachtige stad. En geliefd door vele toeristen. Hoog tijd dus om een vakantie door te brengen in deze stad. En hoe kan dat beter dan door te kamperen in Gardone Riviera?

3 redenen om te kamperen in Gardone Riviera

1. De omgeving

De omgeving is ideaal om te kamperen in Gardone Riviera. De campings zijn direct aan het Gardameer, of dichtbij het Gardameer. Een dagje zwemmen of varen is dus een must. Naar het binnenland kun je op ontdekkingstocht door olijf- en wijngaarden en Italiaanse dorpjes.

2. Dichtbij het centrum

Als je gaat kamperen in Gardone Riviera, kun je met gemak naar het centrum van Gardone. Dat is namelijk makkelijk te bereiken. In het centrum mag je niet met de auto komen, waardoor het een mix van fietsen en wandelende toeristen is. Het bijzondere in Gardone Riviera is de wandelboulevard. Hier vind je de gezellige terrasjes, barretjes en restaurants. En ondertussen heb je een prachtig uitzicht op het Gardameer.

3. Uitstapjes

Als je gaat kamperen in Gardone Riviera, ga je natuurlijk maar al te graag op stap. Als er iets is dat continue je aandacht trekt, is het Isola del Garda. Of bezoek de wijn- en olijfgaarden die in de buurt van de stad liggen.

Kortom; genoeg redenen om te kamperen in Gardone Riviera!

Gardameer.nl