Kamperen Gargnano

Gargnano is niet alleen een stad, maar een hele regio. In totaal behoren er 13 dorpen tot deze regio. Het kenmerkende aan alle dorpjes in Gargnano, is het karakter van de visserdorpjes. En dit is goed terug te zien in het karakter. Maar dat is niet alles, want alle dorpjes, of gehuchten, zijn met elkaar verbonden. Er zijn landelijke huizen en smalle steegjes. Dit maakt het perfect om te kamperen in Gargnano.

Kamperen Gargnano? Waarom?

Het landschap is te mooi om niet de natuur te ontdekken en op onderzoek te gaan. De olijfgaarden, bossen en beekjes tekenen de regio tot een prachtig schilderij. De dorpjes zijn klein en dicht bij elkaar, waardoor je je makkelijk een dag kunt vermaken in deze regio. En hoe ontdek je de natuur en een regio dan door te kamperen?

Niet getreurd, want ook in de levendige stad Gargnano is er genoeg te doen. De rijke geschiedenis van Italië uit zich hier in prachtige kerken, pleinen en musea’s. Je kijkt er je ogen uit. En op de zwoele zomeravonden zit je lekker op het terras van een restaurant te genieten van een lokale wijn en een echte Italiaanse pizza.

Ben je meer een sportliefhebber? Op het Gardameer zijn er genoeg mensen die varen, zwemmen of zeilen. Gargnano staat immers bekend als de zeilhoofdstad van het Gardameer. Dus zeilliefhebbers opgelet; een vakantie in Gargnano moet je een keer uitproberen!

Bella Italia - Gardameer.nl Tip
7,7

Bella Italia

Peschiera del Garda, Zuid

  • Direct aan het meer
  • Op en top familiecamping
  • Uitgebreid animatieprogramma

Een spetterend waterparadijs op Bella Italia en de directe ligging aan het meer maken een verblijf in deze omgeving meer dan compleet. Ontdek al het moois!

Gardameer.nl